Biztonsági adatlapokTanúsítványokProspektusokExtrák, érdekességekNyilatkozatok
Bemutatkozunk Történelmi fejlődés Képviseletek világszerte
Termék információk Biztonsági adatlapok Tanúsítványok Prospektusok Extrák Nyilatkozatok
Munkatársaink Viszonteladók Elérhetőségeink

Már elérhető új NewV news® festékszériánk
Az újságpiac egyre csökken, ezzel nagyobb és nagyobb terhet rakva a coldset nyomdákra. Az újságokkal szembeni piaci elvárások egyre több négy színes oldalt és magasabb minőséget igényelnek.
Egyre erősebb piaci irányvonalként mutatkozik, hogy egy aránylag kis befektetéssel a coldset nyomdák UV technológiával kiegészítik meglévő berendezésüket.
Az UV technológia használata a mi festékünkkel lehetővé teszi, hogy a kevésbé reprezentatív nyomathordozók mellett, magas minőségű mázolt papírok is alapanyagai lehessenek az újságoknak. Mivel az UV festékek a szárító alatt átfutva azonnal kikeményednek, így nem találkozunk többek között a kirakódás problémájával, nincs az oldalak közötti lehúzódás, nincs a hajtogatás során vagy a továbbító görgők által gyakran okozott ledörzsölődés.
Az UV segítségével lényegesen nagyobb nyomtatható színtartománnyal számolhatunk, mely lényegesen szebb, élettel telibb, színesebb és fényesebb képeket eredményez. Az UV festék nem beívódással szárad, mint a hagyományos coldset festék, nincs VOC kibocsátása, és a szaghatása is csekélyebb.
A NewV news® festéksorozatot az Európai Unió több országában és Svájcban fejlesztettük és teszteltük UV újságnyomó technológiát alkalmazó nyomdák segítségével. A festéksorozat alkalmas kefés, illetve spray technológiát alkalmazó nedvesítő rendszerekhez, alsó és felső késes gépekhez egyaránt.
NewV news® sorozatot olyan termékekhez is ajánljuk, melyek korábban heat-set nyomdához kerültek át, pl. füzetek, magazinok borítója vagy TV újságok és tetszetősebb egyéb újságok belívei és borítói.

A NewV news®széria tagjai:
NewV news® Sárga 41UN4000
NewV news® Magenta 42UN4000
NewV news® Cián 43UN4000
NewV news® Fekete 49UN4000

A festékek 25kg-os és 200kg-os hordós kiszerelésben rendelhetők.

További információk kapcsán kérjük keresse szaktanácsadó kollégáinkat.
vissza