Biztonsági adatlapokTanúsítványokProspektusokExtrák, érdekességekNyilatkozatok
Bemutatkozunk Történelmi fejlődés Képviseletek világszerte
Termék információk Biztonsági adatlapok Tanúsítványok Prospektusok Extrák Nyilatkozatok
Munkatársaink Viszonteladók Elérhetőségeink

Bemutatkozunk

Vállalatunk, a hubergroup Hungary Kft. a hubergroup tagja, a 240 éves múltra visszatekintő Michael Huber München GmBH. leányvállalataként 1995 óta áll ügyfelei rendelkezésére.

A hubergroup olyan önálló vállalatok nemzetközi csoportja, mely nyomdafestékek, lakkok, nyomdai segédanyagok, lézernyomtatók és fénymásolók tonereinek, valamint telekommunikációs kábelek kitöltő anyagainak világszínvonalú gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A hubergroup a világ egyik legnagyobb nyomdafestékgyártója, a piac leginnovatívabb résztvevője, fejlett kutatási technológián alapuló, széleskörű megrendelői igényeket kielégítő termékskálával.

E termékskála nyomdaipari szegmensével a hubergroup Hungary Kft. világszínvonalú megoldásokat nyújt a hazai piac íves és rotációs valamint flexo nyomdái, illetve az ő vevőik számára.

A nemzetközi vállaltcsoport tapasztalatai, tudása, know-how-ja képzi alapját azon termékfejlesztéseknek, melyekkel cégünk a különleges megrendelő igényeknek is képes eleget tenni, mind a csomagolóanyag, mind a folyóirat, napilap, akcidens nyomtatás világában.

Kollégáink magas szintű szaktudása a mindennapi munkában, a mindennapi kihívások során segítik partnereinket abban, hogy termékeik megfeleljenek a legszigorúbb piaci feltételeknek, és nyomtatási problémáik minél hamarabb megoldásra találjanak.

Merüljön el nyomdafestékeink világában, és lépjen kapcsolatban szakértőinkkel!

Galéria
Nagyítás...Nagyítás...Nagyítás...Nagyítás...